Boilies Játrová 16mm/1kg

Kód: 684
ZdarmaZdarma
jatra16
180 Kč
Skladem (3 balení)

Obsahuje:  17 druhů velmi kvalitních, jemně šrotovaných surovin. Základem jsou extrudované (upravené "šokovým" teplem) a pařené suroviny s vysokým podílem natrávených jater, hydrolyzované bílkoviny, silných živočišných mouček a pivovarských kvasnic. Tepelně upravené suroviny a natrávené bílkoviny jsou základem ve směsích všech předních, evropských výrobců krmiv pro umělý chov ryb. 

Dále směs obsahuje:  Masovou moučku, vaječnou bílkovinu, vařenou rýži, krmné kvasnice, bisqut mouku, ovocné cukry, melasu, CSL mouku,  aj.
 
Charakteristika: Jde o velmi bohatý typ boilies na tepelně, nebo enzymaticky upravené suroviny. Netradiční kombinace natrávených jater, hydrolyzovaného tuku a pivovarských kvasnic dává směsi zvláštní charakter, vůni i chuť.

Boilies jsou pojeny vejci a dalšími speciálními potravinářskými složkami. Jsou pařené v páře, čímž si udrží maximum přirozených chuťových i pachových látek. V chladnější vodě vydrží i více, jak 10 hodiny, v teplém období 4 - 6 hod.dle průměru. Doba rozpustnosti však záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně, "ozobou" jakkoliv odolné boilies za  polovinu času! Bolies má přirozenou hnědo – zelenkavou barvu po sušených játrech a dalších použitých surovinách se specifickou vůní masa  s pozadím pivovarských kvasnic

Balení : 1kg

Průměr :16mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obsahuje:  17 druhů velmi kvalitních, jemně šrotovaných surovin. Základem jsou extrudované (upravené "šokovým" teplem) a pařené suroviny s vysokým podílem natrávených jater, hydrolyzované bílkoviny, silných živočišných mouček a pivovarských kvasnic. Tepelně upravené suroviny a natrávené bílkoviny jsou základem ve směsích všech předních, evropských výrobců krmiv pro umělý chov ryb. 

Dále směs obsahuje:  Masovou moučku, vaječnou bílkovinu, vařenou rýži, krmné kvasnice, bisqut mouku, ovocné cukry, melasu, CSL mouku,  aj.
 
Charakteristika: Jde o velmi bohatý typ boilies na tepelně, nebo enzymaticky upravené suroviny. Netradiční kombinace natrávených jater, hydrolyzovaného tuku a pivovarských kvasnic dává směsi zvláštní charakter, vůni i chuť.

Boilies jsou pojeny vejci a dalšími speciálními potravinářskými složkami. Jsou pařené v páře, čímž si udrží maximum přirozených chuťových i pachových látek. V chladnější vodě vydrží i více, jak 10 hodiny, v teplém období 4 - 6 hod.dle průměru. Doba rozpustnosti však záleží nejen na teplotě vody, ale hlavně na aktivitě bílé ryby! Pokud je jich ve vodě hodně, "ozobou" jakkoliv odolné boilies za  polovinu času! Bolies má přirozenou hnědo – zelenkavou barvu po sušených játrech a dalších použitých surovinách se specifickou vůní masa  s pozadím pivovarských kvasnic

Balení : 1kg

Průměr :16mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .